Inredning och styling för företag och privatpersoner

Studio Gozzi skapar skräddarsydda lösningar efter dina behov. Allt ifrån kompletta inredningslösningar till dekoration & styling av enstaka rum. 

Få en ny stil på ditt rum eller kontor

Studio Gozzi hjälper företag och privatpersoner att skapa en funktionell, trivsam och långsiktig inredningslösning. Målsättningen är att ta fram den bästa möjliga lösningen utifrån kundens önskemål, behov och budget.

Jag skapar kompletta inredningslösningar men hjälper även till med kompletteringar av enstaka produkter som anpassas till den befintliga inredningen.

Ett nyinrett rum

Hur går det till?

1.

Vi har ett första möte där vi pratar igenom era önskemål, behov och förväntningar.

2.

Efter godkänd offert skapas ett moodboard och referensbilder tas fram för att få fram den stil, känsla & färg som efterfrågas.

3.

När förslaget är godkänt skapar jag en produktlista. Jag kan även hjälpa till med inköp och du får då en samlad faktura.

Inredning av privata hem

Att anlita en inredare är en bra investering som sparar både tid och pengar. Efter en behovsanalys skapas ett förslag som passar dig, dina behov och din budget.

Det viktigaste med inredning är att den passar dig och att du trivs i den. Att ta fram funktionell och trivsam miljö tar både tid och kräver kunskap. Studio Gozzi hjälper till med allt ifrån komplett inredning till enstaka rum.

Studio Gozzi erbjuder även inredningshjälp online. Vi startar med ett digitalt möte, du skickar bilder och mått på de rum som ska inredas och vi skapar ett komplett digitalt inredningsförslag.

Inredning kontor av Studio Gozzi

Inredning av kontor

Är ditt företag i behov av ny eller en uppdatering av er kontorsmiljö? För en trivsam arbetsmiljö med glada och effektivare medarbetare är funktionella och inspirerande miljöer ett måste.

Studio Gozzi hjäper med inredning av kompletta arbetsplatser eller enstaka rum eller ytor, alltid med fokus på era behov.

Homestyling

Ska du sälja din bostad och vill få ut så mycket som möjligt? Homestyling är nyckeln till framgång. Homestyling möjliggör bostadens fulla potential och med styling skapas foton som väcker intresse hos en bredare målgrupp.

Studio Gozzi erbjuder även digitala homestyling, ett mer kostnadseffektivt alternativ. Du skickar bilder på ditt hem så återkommer vi till dig med bra stylingråd inför din försäljning.

Homestyling av Studio Gozzi